Skip to content
Eijerkamp Collectie Belle Rechts Hoekbank
Eijerkamp Collectie Belle Rechts Hoekbank
Van 1999.- Voor 1549.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Belle Rechts Hoekbank
1/17
Item 1 of 17

Eijerkamp Collectie Belle Rechts Hoekbank

Van 1999.- Voor 1549.-
Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Belle Rechts Hoekbank

Hoekbank Belle uit de Eijerkamp Collectie is een stijlvolle verschijning en comfortabele toevoeging aan het interieur. Deze trendy donkergroene hoekbank biedt met ten minste drie comfortabele zitplaatsen voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen. De losse rugkussens van de bank, die het meubel een nonchalante twist geven, zijn voorzien van horizontale sierstiksels: een chic en trendy detail.

Getoonde uitvoering van hoekbank Belle is bekleed met een gemêleerde stof in de kleur Forrest en staat op een rank, zwart metalen onderstel. De longchair zit rechts. Naast getoonde uitvoering is Belle ook verkrijgbaar met de longchair aan de linkerzijde en in een grijze kleur: kleur Grey.

Shop hoekbank Belle uit de Eijerkamp Collectie nu online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1650545
Breedte 263 cm
Hoogte 80 cm
Diepte 205 cm
Zithoogte 36 cm
Zitdiepte 58 cm
Hoogte armleuning 60 cm
Breedte armleuning 15 cm
Materiaal Stof
Kleur Forrest
Uitvoering Hoek rechts
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern, Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen

Item 1 of 17