Skip to content
Eijerkamp Collectie Fabio Bijzettafel
Eijerkamp Collectie Fabio Bijzettafel
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Fabio Bijzettafel
1/4
Item 1 of 4

Eijerkamp Collectie Fabio Bijzettafel

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Fabio Bijzettafel

Creëer een sfeervolle plek in het interieur met bijzettafel Fabio uit de Eijerkamp Collectie. Opvallend aan dit tafeltje is het sierlijke blad met een door de houtnerf gecreëerd sterpatroon. Plaats hem als bijzetter naast een fauteuil of creëer een speelse opstelling met andere bijzettafeltjes in de woonkamer. De ronde tafel is vervaardigd uit eiken gefineerd MDF en is beschikbaar in diverse andere kleuren. Decoreer Fabio met jouw favoriete woonaccessoires of plaats er een gave plant op voor een stijlvol geheel.

Shop bijzettafel Fabio uit de Eijerkamp Collectie nu online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 2300249
Diameter 50 cm
Hoogte 50 cm
Vorm Rond
Materiaal Eiken Gefineerd MDF
Materiaal tafelblad Eiken Gefineerd MDF
Kleur Black
Kleur tafelblad Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.