Skip to content
Eijerkamp Collectie Ringar M Bijzettafel
Eijerkamp Collectie Ringar M Bijzettafel
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Ringar M Bijzettafel
1/3
Item 1 of 3

Eijerkamp Collectie Ringar M Bijzettafel

Levertijd: 1-2 weken

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Ringar M Bijzettafel

Ringar bijzettafel uit de Eijerkamp Collectie is eenvoudig en stabiel. De subtiele bijzettafel is perfect voor naast de bank of om leuke accessoires op te zetten. Ringar is vervaardigd uit gepoedercoat aluminium voor zijn stevige en stoere uitstraling. De bijzettafel te verkrijgen in diverse maten en kleuren. Hierdoor zijn de verschillende uitvoeringen leuk om met elkaar te combineren.

Shop bijzettafel Ringar uit de Eijerkamp collectie online of in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 2300290
Diameter 34 cm
Hoogte 41 cm
Vorm Rond
Materiaal Gepoedercoat Aluminium
Kleur Blue
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.