Skip to content
Eijerkamp Collectie Sterre Loveseat
Eijerkamp Collectie Sterre Loveseat
Vanaf 939.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Sterre Loveseat
1/4
Item 1 of 4

Eijerkamp Collectie Sterre Loveseat

Vanaf 939.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Sterre Loveseat

Een comfortabele loveseat met strakke vormgeving: zitbank Sterre uit de Eijerkamp Collectie. Sterre heeft een robuuste uitstraling dat verfijnd wordt dankzij de subtiele details. De royale zitting van Sterre, voorzien van een schuinlaag, wordt gedragen door ranke poten. Wat opvalt aan dit zitmeubel zijn de massieve armleuningen die als het ware naast het meubel lijken te zweven. Dit levert extra comfort op, waar je iedere avond van kan genieten! 

Zitbank Sterre is leverbaar als fauteuil, zitbank, hoekbank en modulaire bank. Deze bank voldoet aan iedere woonwens! Sterre kan uitgevoerd worden in rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten in talloze kleuren. Kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en ontdek de vele mogelijkheden van loveseat Sterre uit de Eijerkamp Collectie!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1628923
Breedte 148 cm
Diepte 90 cm
Zitbreedte 100 cm
Materiaal Stof
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer