Skip to content
Eijerkamp Collectie V800 Boxspring
Eijerkamp Collectie V800 Boxspring
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie V800 Boxspring
1/5
Item 1 of 5

Eijerkamp Collectie V800 Boxspring

Levertijd: 8-10 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie V800 Boxspring

De V800 boxspring uit de collectie van Eijerkamp is een comfortabele boxspring en met zijn moderne uitstraling een lust voor het oog. Hierdoor past de boxspring in vrijwel iedere slaapkamer. De V800 heeft een stoffen antracietkleurig frame, en wordt gedragen door stevige matte poten, die ietwat schuin aflopen. Het hoofdbord zweeft boven de grond, hierdoor krijgt de boxspring een luchtige uitstraling. 

Door het comfortabele topmatras biedt de boxspring een perfect slaapcomfort wat zorgt voor een optimale nachtrust. De combinatie van het pocketvering matras en de koudschuim topper zorgt voor optimaal comfort.Hierdoor sta je iedere dag uitgerust op!

De V800 boxspring is verkrijgbaar in een vlakke en verstelbare variant in de afmeting 160 x 200 cm. Ontdek alle mogelijkheden voor de V800 in onze Slaap Experience Center in Zutphen of shop online.

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1652461
Breedte 160 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Pocketvering
Kleur Antraciet
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de V800 serie Bekijk ook Meer uit deze serie