Skip to content
Foscarini Birdie Vloerlamp
Foscarini Birdie Vloerlamp
Vergroten
  • Foscarini Birdie Vloerlamp
1/5
Item 1 of 5

Foscarini Birdie Vloerlamp

Levertijd: 5-6 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Foscarini Birdie Vloerlamp

Ontmoet de Foscarini Birdie vloerlamp, een meesterwerk gecreëerd door de getalenteerde designers Ludovica en Roberto Palomba. Deze verbluffende vloerlamp is geïnspireerd op de prachtige vorm van een boom met een sierlijke tak die zich uitstrekt naar het licht. In de vroege ontwerpfase werd deze tak bekroond met een vogeltje, maar dat lieten de ontwerpers vliegen om plaats te maken de optionele dimmer.

De Foscarini Birdie vloerlamp straalt een warm en uitnodigend licht uit, waardoor hij perfect is om naast uw favoriete fauteuil of bank te plaatsen. Wat deze lamp echt bijzonder maakt, is het gebruik van onderhoudsvriendelijke materialen. Het klassieke ontwerp van deze lampen maakt ze iconisch en opvallend, een tijdloze toevoeging aan uw interieur die de aandacht trekt.

Kies voor de Foscarini Birdie vloerlamp en laat uw ruimte stralen met zijn unieke schoonheid en warme gloed. Een combinatie van design en functionaliteit die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Shop vloerlamp Birdie uit de collectie van Foscarini nu exclusief online!

Foscarini Birdie Vloerlamp
Foscarini Birdie Vloerlamp
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen