Skip to content

vtwonen make-over 9 najaar 2021

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

Vrijstaande notariswoning in Sint Pancras

Sinds een half jaar woning Mike en Marleen, samen met kinderen Jin & Roy, in hun droomhuis: een vrijstaande notariswoning in Sint Pancras. Het stel viel als een blok voor deze nieuwbouwwoning en werd direct verliefd op de hoge plafonds en oude bouwstijl van het huis. Aan de ruimte ligt het niet, maar toch komen ze er niet uit met de inrichting en de indeling. De ruim 100 vierkante meter grote benedenverdieping bestaat uit twee grote ruimtes: een royale lichte woonkamer en een grote woonkeuken met eethoek.

Mike & Marleen ‘Hij houdt van donker en modern, zij van licht en klassiek’

Juist die grote ruimte maakt het voor het stel lastig een samenhangend interieur te creëren. In de woonkamer lukt het ze niet de ideale indeling te vinden zodat ze kunnen genieten van hun grote tuin én van de openhaard of televisie en in de eethoek mixen de verschillende materialen niet lekker met elkaar. Tel daarbij op dat Mike dol is op donkere kleuren, moderne meubels en stoere elementen terwijl Marleen houdt van veel licht en een klassiek romantisch interieur. vtwonen stylist Frans schiet te hulp: met comfortabele loungemeubels creëert hij verschillende zitplekken in de woonruimte. In de leefkeuken pakt hij uit met een grote eethoek én bistrotafels voor een kop koffie in de ochtend of een ontbijtje in het weekend.  

vtwonen make-over 9 najaar 2021
vtwonen make-over 9 najaar 2021
vtwonen make-over 9 najaar 2021

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en het vloerkleed uit deze vtwonen make-over shop je in ook onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

vtwonen make-over 9 najaar 2021

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kleurenpalet
  • Flexa Vol Turf
    Flexa
    Vol Turf
  • Flexa Iets Turf
    Flexa
    Iets Turf

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp