Skip to content

vtwonen make-over 10 najaar 2019

Gezien op tv in vtwonen 'Weer verliefd op je huis' elke zondagavond op SBS6 met onze Eijerkamp meubels.

vtwonen make-over 10 najaar 2019 eethoek

Denyse & Ingmar 'Zij houdt van bohemian, hij van industrieel'

Ingmar en Denyse wonen, samen met hun kinderen, in een rijtjeswoning in Alkmaar. Al jaren proberen ze het huis sfeervol en naar hun wensen in te richten, maar door het smaakverschil van de twee is dat nog niet gelukt. Tel daarbij op dat de ruimte in de woning beperkt is en een woonprobleem is ontstaan.

vtwonen make-over 10 najaar 2019 fauteuil

Rijtjeswoning In Alkmaar

Denyse is gek op planten, aardetinten en natuurlijke materialen en verzamelt het liefst souvenirs van over de hele wereld in het interieur. Haar woonstijl omschrijft ze als bohemian, waarin spiritualiteit een grote rol speelt. Een behoorlijk tegenhanger van Ingmar: hij houdt van een industrieel interieur met rauwe elementen en ruwe materialen. Stylist Marianne schiet te hulp en creëert een interieur waarin het hele gezin zich thuis voelt. Waar de woonsmaken van het stel samenkomen en waar slimme woonoplossingen de ruimte optimaal benutten. Bekijk hier het resultaat!

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
vtwonen make-over 10 najaar 2019
vtwonen make-over 10 najaar 2019
vtwonen make-over 10 najaar 2019
vtwonen make-over 10 najaar 2019
vtwonen make-over 10 najaar 2019

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze vtwonen make-over bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden ontdek alle vtwonen make-overs
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie Of persoonlijk advies?