Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 1 voorjaar 2022

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL4 met onze Eijerkamp meubels.

Casper & Vera Gaan Kopen Zonder Kijken

In de eerste aflevering van een gloednieuw seizoen Kopen Zonder Kijken bij RTL4 gaan presentator Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwkundige Bob Sikkens en stylist Roos Reedijk op zoek naar een droomhuis voor Casper en Vera. Vanuit hun huurhuis aan het water in Leiden zijn ze al een tijd op zoek naar een koopwoning, maar met een flinke wensenlijst en de nodige twijfels bleek dat niet zo eenvoudig. Ook niet voor Martijn en zijn team. Door flink te strepen in het wensenpakket en na de uitbreiding van het zoekgebied is het na acht maanden eindelijk zover: Alex heeft hét perfecte huis gevonden.

Karakteristieke tussenwoning In Hillegom

Pas na het tekenen van de koopovereenkomst mogen Casper & Vera hun nieuwe huis bekijken: een karakteristieke tussenwoning in Hillegom. Dichtbij het water, met een ruime woonkamer en genoeg ruimte om ook op de eerste verdieping de woonwensen van het stel te vervullen. Voordat het zover is, moet er wel eerst flink verbouwd worden. Natuurlijk zien Bob en Roos de potentie en nemen ze het hele huis flink onder handen. Met openslaande tuindeuren, een nieuwe indeling én een fonkelnieuw Eijerkamp interieur wordt dit een echt droomhuis! In de woonkamer steelt een koningsblauwe elementenbank de show, de compacte eethoek is voorzien van handige uitschuifbare eettafel met eetkamerbank. Ook boven is het huis tot in de puntjes af: met een hotel chique slaapkamer met XXL boxspring én een fijne thuiswerkplek.

Kopen zonder kijken aflevering 1
Kopen zonder kijken aflevering 1
Kopen zonder kijken aflevering 1

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 1

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 1
Kopen zonder kijken aflevering 1
Kopen zonder kijken aflevering 1

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp