Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 10 voorjaar 2023

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' bij RTL 4. Met fonkelnieuw Eijerkamp interieur door stylist Roos. Fotografie door Sonja Velda.

Ferdi & Karlijn Kopen Zonder Kijken

Ferdi & Karlijn gaan samen met het team van Kopen Zonder Kijken op zoek naar hun eerste koopwoning. Met de komst van hun eerste kindje en de wens voor een tweede, is het tijd om hun huurwoning in Zwolle te verlaten. Na een zoektocht van meer dan zes jaar en talloze bezichtigingen is het stel ten einde raad. Aan Martijn en zijn team de taak om het huis van hun dromen te vinden. De eisen? Een kindvriendelijke buurt, minimaal drie slaapkamers met een zolder of logeerkamer en een ruime tuin met achterom en ruimte voor zijn fietsen. Ook een badkamer met inloopdouche en bad én een ruime leefkeuken staan hoog op het lijstje. De voorkeur van het gezin gaat uit naar een huis in Deventer of Zwolle. Lukt het Alex aan alle wensen te voldoen?

Ruime hoekwoning in Olst

Al voordat de concessieklok aftikt, brengt Alex het slechte nieuws dat er geen woning te vinden is. De keuze is aan het stel: een goede locatie en kleiner huis óf een groter zoekgebied en ruimere woning. Ze kiezen voor 't tweede, met resultaat: Alex vindt een ruime hoekwoning in Olst die aan bijna alle eisen voldoet. Al bij de eerste bezichting zijn Ferdi & Karlijn door het dolle heen, maar de badkamer en keuken zijn een doorn in het oog. Bob weet wel raad en geeft beide ruimtes een verrassende make-over! Aan Roos de taak de wensen voor een rustig interieur met lichte, warme tinten en natuurlijke materialen waar te maken. Ze creëert een warm Scandinavisch (t)huis met bootvormige eettafel omringd door een set kleurrijke stoelen. In de woonkamer plaatst ze een comfy hoekbank met fauteuil als extra zitplek. De zit- en eethoek worden verbonden door een lange, speelse kastenwand met geïntegreerde eetkamerbank en plek voor Sare haar speelgoed.

Kopen zonder kijken aflevering 10
Kopen zonder kijken aflevering 10
Kopen zonder kijken aflevering 10

Interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 10
Kopen zonder kijken aflevering 10
Kopen zonder kijken aflevering 10

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp