Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 3 voorjaar 2023

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4. Met fonkelnieuw Eijerkamp interieur door stylist Roos. Fotografie door Sonja Velda.

Wèralucië & Said Gaan Kopen Zonder Kijken

Presentator Martijn Krabbé en zijn team gaan op zoek naar een droomhuis voor Wèralucië & Said in de omgeving van Amersfoort. Twee jaar geleden is Said bij Wèralucië ingetrokken en sindsdien wonen ze hier samen met hun vier kinderen. Na een lange zoektocht naar hun eerste koophuis met talloze bezichtigingen en biedingen, is het stel de moed inmiddels wel verloren. Aan Alex de taak de reis voort te zetten en hun droomhuis te vinden! De grootste wens? Een ruime, moderne woning met voor alle kinderen een eigen slaapkamer! Een grote uitdaging, waarbij het stel dan ook de nodige concessies moet doen. Maar Alex laat zich niet uit het veld slaan en vindt een huis dat aan (bijna) alle wensen lijkt te voldoen!

Kopen zonder kijken aflevering 3

Moderne tussenwoning In Harderwijk

Bouwkundige Bob neemt het huis onder handen om de woning helemaal passend te maken bij de woonwensen van het stel. Hij splitst slaapkamers op, creëert een extra badkamer en plaatst openslaande tuindeuren om binnen met buiten te verbinden. Met de nieuwe indeling én een fonkelnieuw Eijerkamp interieur maken Roos en Bob van dit huis een heerlijk warm thuis! De grote open keuken voorziet stylist Roos van een stijlvolle thuisbar en in de eethoek plaatst ze een grote eettafel met royale eetkamerbank en heerlijk zachte stoelen om urenlang comfortabel te tafelen. In de woonkamer steelt de ruime elementenbank de show die meer dan voldoende plek biedt om met het hele gezin heerlijk te ontspannen!

Kopen zonder kijken aflevering 3
Kopen zonder kijken aflevering 3
Kopen zonder kijken aflevering 3

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 3

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 3
Kopen zonder kijken aflevering 3
Kopen zonder kijken aflevering 3

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp