Skip to content

Kopen Zonder Kijken Aflevering 4 voorjaar 2023

Gezien op tv in 'Kopen Zonder Kijken' elke maandagavond bij RTL 4. Met fonkelnieuw Eijerkamp interieur door stylist Roos. Fotografie door Sonja Velda.

Sanne & Ruben Gaan Kopen Zonder Kijken

Na dertig huizen te hebben bezichtigd en acht keer een bod gedaan te hebben, is het Sanne & Ruben de afgelopen twee jaar niet gelukt een woning in Den Haag te bemachtigen. De zoektocht leek eindeloos, dus besloten ze het heft uit handen te geven en de taak aan Martijn en zijn team over te laten. Hun harde eisen? Het huis moet minimaal 80 vierkante meter zijn en een buitenruimte & twee slaapkamers hebben. Een open keuken, klassieke details en parkeermogelijkheid staan ook hoog op het lijstje. Even lijkt het erop dat er concessies gedaan moeten worden, maar Alex geeft niet op en met succes! Er is een woning gekocht, waarmee hij zelfs de wens voor klassieke details vervult met prachtige ensuite deuren, een schouw en hoge plafonds met stijlvolle ornamenten!

Etagewoning In Den Haag

Al na de eerste bezichtiging zijn Sanne & Ruben door het dolle heen. Ze zien zichzelf hier al helemaal wonen! En dus besluiten ze extra budget vrij te maken voor een verbouwing door Bob. Hij neemt de keuken en badkamer flink onder handen en ook de indeling van de woning wordt omgegooid. Aan stylist Roos is het de taak een fijn thuis te creëren. Met fonkelnieuwe Eijerkamp meubels in warme natuurtinten en zwarte accenten ontstaat een klassiek landelijk interieur. De grote leefkeuken voorziet ze van een grote bootvormige eettafel, houten eetkamerstoelen en royale eetbank voor meer dan voldoende ruimte om met familie & vrienden urenlang te tafelen. Met een heerlijke plofbank in de woonkamer creëert Roos een fijne plek om heerlijk te ontspannen.

Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4

ACCESSOIRES, KARPETTEN & MEER!

Alle accessoires en de verlichting uit deze Kopen Zonder Kijken make-over shop je in onze winkels in Zutphen & Veenendaal. Kom langs in onze winkels. We adviseren je graag!

Kopen zonder kijken aflevering 4

Persoonlijk interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4
Kopen zonder kijken aflevering 4

Deze meubels live bekijken? Kom naar onze woonwinkels!

Ontdek alle meubels uit deze Kopen Zonder Kijken aflevering bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal. Met ruim 150 merken onder één dak voor wonen, slapen en design. In elke woonstijl en voor ieder budget.

winkels & openingstijden Alle Kopen Zonder Kijken afleveringen
Eijerkamp woonwinkels

Meer inspiratie bij Eijerkamp