gratis verzending vanaf € 500
Henders en Hazel City Opbergkast
Henders en Hazel City Opbergkast
Vergroten
  • Henders en Hazel City Opbergkast
1/10
Item 1 of 10

Henders en Hazel City Opbergkast

Levertijd: 1-2 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel City Opbergkast

Opbergkast City van Henders en Hazel is een luchtige industriële toevoeging aan je interieur met een speels design. De kast toont een stoer contrast tussen het lichte eikenfineer en de zwarte metalen details. Het open onderstel zorgt voor een ruimtelijk en luchtig effect. Daarnaast biedt de opbergkast de mogelijkheid spullen in de open vakken op te bergen en zo je persoonlijke items te stileren.

De City serie van Henders en Hazel is een geschikt woonprogramma voor verschillende woonstijlen. Deze serie bestaat naast de opbergkast ook uit een verschillende eettafels, een tv-meubel, boekenkast, dressoir, verschillende bijzettafels en een salontafel. Shop opbergkast City van Henders en Hazel nu online of bekijk deze in eenn van onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610666
Breedte 140 cm
Hoogte 120 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Hout, Metaal
Kleur Railway Brown, zwart
Merk Henders en Hazel
Woonstijl  Landelijk
Barcode 8719911245838
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer