Skip to content
Henders en Hazel City Opbergkast
Henders en Hazel City Opbergkast
Vergroten
  • Henders en Hazel City Opbergkast
1/10
Item 1 of 10

Henders en Hazel City Opbergkast

Levertijd: 1-2 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Henders en Hazel City Opbergkast

Opbergkast City van Henders en Hazel is een smaakvolle toevoeging aan je interieur. De kast heeft dankzij het speelse lijnenspel een opvallend design. Het lichte eikenfineer in de kleur Railway Brown vormt een uitgesproken contrast met het ranke, zwartmetalen frame. Het open onderstel zorgt voor een ruimtelijk en luchtig effect. Je bergt met gemak spullen uit het zicht op achter de drie deurtjes en in de open niches met verlichting stel je jouw mooiste woonaccessoires tentoon.

De City serie van Henders en Hazel is een geschikt woonprogramma voor verschillende woonstijlen. Combineer diverse meubels uit deze collectie voor een stijlvol geheel. Shop opbergkast City van Henders en Hazel nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1610666
Breedte 140 cm
Hoogte 120 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Hout, Metaal
Kleur Railway Brown, zwart
Merk Henders en Hazel
Woonstijl Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer