• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

(on)bezorgd in huis
Aankopen vanaf 500,- bezorgen wij gratis bij je thuis. Bij aankoop van meubels tot 500,- berekenen we 29,95 voor de bezorging. Afhankelijk van het meubel leveren we via PostNL of met onze eigen Eijerkamp bezorgservice, zo heb je je bestelling altijd zo snel mogelijk in huis. 

Kleine  woonitems (o.a. bijzettafels, kussens en accessoires) worden voor slechts 7,25 bij je thuisbezorgd via PostNL. Volg deze bestelling op de voet met Track & Trace. 

Update maatregelen Covid-19
We blijven bestellingen bij je leveren, waarbij we de maatregelen van het RIVM nauwgezet volgen. De veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We houden gepaste afstand van 2 meter en vragen je om hetzelfde bij onze bezorgers te doen. Daarnaast nemen we geen contant geld aan en vragen wij je je eigen pen te gebruiken bij het aftekenen van de afleverbon.

Artikelomschrijving

Strakke lijnen en zachte, ronde vormen komen samen in het Fena bed van Hülsta. Het design wordt gekenmerkt door een samenspel van kleuren, materialen en lijnen die samenkomen in een harmonieus en perfect uitgebalanceerd geheel welke door vele verschillende uitvoeringsmogelijkheden volledig naar eigen wens zijn te combineren.

Mogelijkheden
Fena kent diverse mogelijkheden om het bed naar wens samen te stellen. De omranding van het bed is uit te voeren in wit of houtkleur. Het hoofdbord van het bed, dat zowel rechtopstaand als schuin verkrijgbaar is, is uit te voeren in hout in de kleuren eiken, beton en wit of in kunstleer in de kleuren grijsbeige, vintage bruin en vintage grijs. Tevens is een combinatie van beide materialen mogelijk. Het schuine hoofdbord is, voor extra comfort en ondersteuning, voorzien van een nekrol.

Afmetingen
Het Fena bed van Hülsta wordt geleverd in een hoogte van 45 centimeter: een aangename hoogte waarmee het in- en uit bed stappen wordt vereenvoudigd. Het bed is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 140 x 200/210/220 cm
- 160 x 200/210/220 cm
- 180 x 200/210/220 cm
- 200 x 200/210/220 cm

Hülsta Fena collectie
Het Hülsta Fena bed maakt onderdeel uit van de Fena collectie van Hülsta: een uitgebreide collectie linnenkasten, commodes, nachtkastjes en bedden welke met tal van uitvoeringsmogelijkheden te combineren zijn tot een passend geheel, volledig aansluitend op persoonlijke slaapkamerwensen.

Ontdek de vele mogelijkheden van het Hülsta programma en het Hülsta Fena bed in onze woonwinkels en laat u adviseren door onze slaapexperts!

Kenmerken
Artikelnummer 1567549
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Hoogte 45 cm
Kleur Wit
Materiaal Hout
Ruimte Slaapkamer
Andere afmeting mogelijk? Ja
Andere kleur mogelijk? Ja
Ander materiaal mogelijk? Ja
Merk Hülsta