Skip to content
Ijcoon Vera Bold Laag Fauteuil
Ijcoon Vera Bold Laag Fauteuil
Van 2055.- Voor 1855.-
Vergroten
  • Ijcoon Vera Bold Laag Fauteuil
1/7
Item 1 of 7

Ijcoon Vera Bold Laag Fauteuil

Van 2055.- Voor 1855.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Ijcoon Vera Bold Laag Fauteuil

Vera Bold fauteuil van Ijcoon: een bestaand model nu in een exclusieve uitvoering ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp. Geïnspireerd door de tijdloze elegantie van de Vespa Primavera scooter, straalt de fauteuil een verfijnd ontwerp uit met strakke lijnen en vloeiende vormen. 

Ontworpen door het getalenteerde duo Tom Dissel & Timon Scholten, nodigt de Vera Bold fauteuil je uit om te ontspannen en te genieten van rust en comfort. De fauteuil is bekleed met een exclusieve Bouclé stof, die met zorg is geselecteerd waardoor de fauteuil een tijdloze verfijning uitstraalt. Daarnaast is de stoel vervaardigd uit milieuvriendelijke materialen met aandacht voor kwaliteit en geproduceerd in Nederland. 

Relaxfauteuil Vera Bold is veelzijdig in gebruik, en heeft daarnaast ook keuze uit diverse modellen. Met keuze uit relax, lounge, of een sta-op-systeem, biedt de fauteuil talloze mogelijkheden. Het veelzijdige 360-model voegt tijdloze elegantie toe aan je interieur. 

Vraag een offerte aan voor Relaxfauteuil Vera Bold van Ijcoon of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Prijs is als getoond 5 kleuren jubileum bouclé stof Ascot in zwart frame.

Ijcoon Vera Bold Laag Fauteuil
Ijcoon Vera Bold Laag Fauteuil