Skip to content
Studio HENK Lean Fauteuil
Studio HENK Lean Fauteuil
Vanaf 1079.-
Vergroten
  • Studio HENK Lean Fauteuil
1/17
Item 1 of 17

Studio HENK Lean Fauteuil

Vanaf 1079.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Studio HENK Lean Fauteuil

Deze opvallende Lean fauteuil uit de collectie van Studio Henk is een compacte fauteuil die meteen je aandacht trekt. Kenmerkent aan deze fauteuil zijn de strakke lijnen en het hoekige zitvlak die de zetel een moderne uitstraling geven. De stoel is comfortabel om op te loungen en wordt ondersteund door een cilindervormig onderstel. Lean is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kan geheel naar wens worden samengesteld. 

Ontdek alle mogelijkheden van fauteuil Lean uit de collectie van Studio Henk in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1667055
Breedte 72 cm
Hoogte 68 cm
Diepte 98 cm
Zithoogte 41 cm
Zitdiepte 62 cm
Zitbreedte 72 cm
Materiaal Stof
Kleur Bruin
Merk Studio HENK
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer