Skip to content
Kartell Louis Ghost Eetkamerstoel
Kartell Louis Ghost Eetkamerstoel
Vergroten
  • Kartell Louis Ghost Eetkamerstoel
1/3
Item 1 of 3

Kartell Louis Ghost Eetkamerstoel

Levertijd: 5-6 weken
Interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Kartell Louis Ghost Eetkamerstoel

De opmerkelijke Louis Ghost eetkamerstoel is door Philippe Starck ontworpen voor Kartell. Het design is geïnspireerd op de Louis XV stijl waarbij de Barokke stijl opnieuw is bekeken om te verblinden, opwinden en boeien. De Louis Ghost eetkamerstoel is vervaardigd van plastic en de eerste transparante stoel in de wereld! Het ontwerp van de Louis Ghost staat voor comfort, stabiliteit, duurzaamheid en schokbestendigheid. Daarnaast is de stoel weersbestendig en ontworpen om tot zes hoog te stapelen. De charmante Louis Ghost stoel heeft een hoge visuele aantrekkingskracht met een sprankje ironie en nodigt uit om te gaan zitten.

Naast de getoonde transparante uitvoering in de kleur geel kan de Louis Ghost eetkamerstoel gepersonaliseerd worden in vier standaard themas. Op speciaal verzoek ook te personaliseren met andere items.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1182083
Breedte 54 cm
Hoogte 93 cm
Diepte 55 cm
Zithoogte 47 cm
Zitdiepte 42 cm
Hoogte armleuning 67 cm
Materiaal Plastic
Kleur Geel
Merk Kartell
Woonstijl  Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Louis Ghost serie Bekijk ook Meer uit deze serie