Skip to content
Bert Plantagie Duo Eetkamerstoel
Bert Plantagie Duo Eetkamerstoel
Vanaf 405.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Duo Eetkamerstoel
1/8
Item 1 of 8

Bert Plantagie Duo Eetkamerstoel

Vanaf 405.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Duo Eetkamerstoel

De bert plantagie Duo is volledig naar wens te bekleden door de fraaie leder-stof combinatie in twee verschillende kleuren. Vandaar dat designer Stefan Steenkist, een van de in-house designers van het oer-Hollandse design merk, het model benoemde tot model Duo.

Door de rondgevormde rugleuning en het royale zitkussen ervaart u een optimaal zitcomfort, daarnaast geeft de subtiele siersteek deze bert plantagie stoel extra karakter. Ook leverbaar in een uitvoering met een houten onderstel.

Mogelijkheden
Voor de bekleding van de bert plantagie Duo heeft u keuze uit prachtige leersoorten en stoffen, in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u kiezen voor een combinatie van leer en stof. Duo is leverbaar met een handgreep in RVS of diverse lakkleuren, zodat u de stoel gemakkelijk verplaatst binnen de woonruimte. Voor het onderstel heeft u keuze uit een Freischwinger frame en ronde of vierkante poten, in RVS, glanzend chroom, lak- en RAL kleuren. Optioneel (uitgezonderd Freischwinger frame): wielen in aluminium of zwart. De zithoogte is variabel naar wens.

Ervaar eetkamerstoel Duo in onze bert plantagie brandstore in Zutphen of Veenendaal en laat u adviseren.

Bert Plantagie Duo Eetkamerstoel
Bert Plantagie Duo Eetkamerstoel