Skip to content
Jess Norman Eetkamerstoel
Jess Norman Eetkamerstoel
Vanaf 363.- Voor 353.-
Vergroten
  • Jess Norman Eetkamerstoel
1/7
Item 1 of 7

Jess Norman Eetkamerstoel

Vanaf 363.- Voor 353.-
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Jess Norman Eetkamerstoel

Ontdek de Norman Eetkamerstoel van Jess Design, een verfijnde en eigentijdse toevoeging aan vrijwel ieder interieur. Dit bestaande model ontworpen door Jess Originals is nu ter ere van het 95-jarig jubileum verkrijgbaar in twee exclusieve stofkleuren Mila, waardoor de stoel een uitnodigend karakter krijgt. 

De stoel is vervaardigd uit hoogwaardig koudschuim, hierdoor is Norman niet alleen een duurzame keuze maar biedt de stoel ook ultiem zitcomfort. Norman is een bewijs van vakmanschap en aandacht voor detail, met zijn strakke en eenvoudige lijnen straalt de stoel tijdloze elegantie uit. De minimalistische vormgeving past uitstekend in elke interieurstijl,dit maar Norman een veelzijdige stoel. Norman Eetkamerstoel is nu samen te stellen in twee exclusieve stofkleuren Milan, met- of zonder armleuning, en wordt gedragen op een gepoedercoat onderstel verkrijgbaar in diverse kleuren.

Vraag nu een offerte aan voor de Norman Eetkamerstoel uit de collectie van Jess Design of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Prijs is als getoond in jubileum stof Milan Sage Green en frame RAL7002.

Jess Norman Eetkamerstoel
Jess Norman Eetkamerstoel
Meer uit de Norman serie Bekijk ook
Meer uit de Norman serie Bekijk ook