Skip to content
Jess Earl Fauteuil
Jess Earl Fauteuil
Vanaf 1031.-
Vergroten
  • Jess Earl Fauteuil
1/3
Item 1 of 3

Jess Earl Fauteuil

Vanaf 1031.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Jess Earl Fauteuil

Ontdek de verfijnde Earl fauteuil van Jess, een ware eyecatcher voor jouw moderne interieur. Met zijn elegante design en hoogwaardige materialen tilt deze fauteuil je zitervaring naar een nieuw niveau.

De Earl fauteuil is voorzien van een stevig metalen onderstel dat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een eigentijdse uitstraling heeft. De combinatie van het metalen onderstel en de luxueuze lederen stof maakt dit fauteuil tot een prachtig meubelstuk dat direct de aandacht trekt.

Naast zijn opvallende design biedt de Earl fauteuil ook comfort. De zitting en rugleuning zijn ergonomisch gevormd, zodat je optimaal kunt ontspannen. De hoogwaardige lederen stof voegt niet alleen een vleugje luxe toe, maar is ook gemakkelijk te onderhouden en gaat lang mee.

Of je nu een strakke, minimalistische inrichting hebt of een eclectisch interieur met een moderne twist, de Earl fauteuil past perfect bij jouw stijl. Hij voegt een vleugje elegantie en moderniteit toe aan elke ruimte.

Haal de allure van de Earl fauteuil van Jess in huis en creëer een sfeervolle en comfortabele plek om te ontspannen. Vraag een offerte aan voor de Earl fauteuil, of stel naar wens samen in onze woonwinkel!

 
Meer uit de Earl serie Bekijk ook
Meer uit de Earl serie Bekijk ook