Skip to content
Jess Curtis Eetkamerstoel
Jess Curtis Eetkamerstoel
Vanaf 823.-
Vergroten
  • Jess Curtis Eetkamerstoel
1/4
Item 1 of 4

Jess Curtis Eetkamerstoel

Vanaf 823.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Jess Curtis Eetkamerstoel

Ontdek de stijlvolle Curtis eetkamerstoel van Jess: de perfecte combinatie van eigentijds design en comfort. Met zijn zwart metalen onderstel en kuipvormige zitting, is deze stoel een ware blikvanger in elk interieur.

De Curtis eetkamerstoel straalt niet alleen elegantie uit, maar biedt ook een hoog niveau van comfort. De kuipvormige zitting is ergonomisch ontworpen en bekleed met hoogwaardig lederen stof, waardoor je urenlang kunt genieten van een heerlijk zitcomfort tijdens gezellige diners of lange gesprekken met vrienden en familie.

Naast zijn comfortabele eigenschappen, is de Curtis eetkamerstoel ook zeer duurzaam. Het zwart metalen onderstel zorgt voor stabiliteit en stevigheid, waardoor de stoel lang meegaat en bestand is tegen dagelijks gebruik.

Of je nu een modern, industrieel of Scandinavisch interieur hebt, de Curtis eetkamerstoel past perfect bij elke stijl. Zijn tijdloze ontwerp en veelzijdigheid maken hem een waardevolle aanvulling op je eetkamer of keuken. Maak een statement met de Curtis eetkamerstoel van Jess en geniet van comfort en stijl in één. Vraag een offerte aan voor de Jess Curtis eetkamerstoel, of bekijk 'm bij Eijerkamp!

 
Jess Curtis Eetkamerstoel
Jess Curtis Eetkamerstoel
Meer uit de Curtis serie Bekijk ook
Meer uit de Curtis serie Bekijk ook