Skip to content
Jess Curtis Eetkamerbank
Jess Curtis Eetkamerbank
Vanaf 2265.-
Vergroten
  • Jess Curtis Eetkamerbank
1/4
Item 1 of 4

Jess Curtis Eetkamerbank

Vanaf 2265.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Jess Curtis Eetkamerbank

Curtis eetkamerbank uit de collectie van Jess Design: een bestaand ontwerp nu ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp verkrijgbaar in twee exclusieve stofkleuren Milan. De eetkamerbank is niet alleen ontworpen in Nederland, maar ook geproduceerd, hierdoor is de bank een duurzame toevoeging voor in het interieur. 

Het ontwerp van de eetkamerbank is afgeleid van de bekende Curtis eetkamerstoel, en heeft een luxueuze en gelijkaardige uitstraling. De bank wordt gekenmerkt door de eenvoudige, strakke lijnen, waardoor deze een tijdloos ontwerp heeft. Eetkamerbank Curtis is vervaardigd uit hoogwaardig koudschuim, wat ervoor zorgt dat de eetkamerbank niet alleen een lust voor het oog is maar ook ultiem zitcomfort biedt. Curtis eetkamerbank is nu verkrijgbaar in twee exclusieve stofkleuren Milan en diverse kleuren onderstel. 

Vraag nu een offerte aan voor eetkamerbank Curtis uit de collectie van Jess Design of ontdek alle mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Prijs is als getoond in 180 cm jubileum stof Milan pink.

Jess Curtis Eetkamerbank
Jess Curtis Eetkamerbank
Meer uit de Curtis serie Bekijk ook
Meer uit de Curtis serie Bekijk ook