Skip to content
Eijerkamp Collectie Marc Fauteuil
Eijerkamp Collectie Marc Fauteuil
Vanaf 1289.-
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Marc Fauteuil
1/6
Item 1 of 6

Eijerkamp Collectie Marc Fauteuil

Vanaf 1289.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Marc Fauteuil

Kom volledig tot rust in draaifauteuil Marc uit de Eijerkamp Collectie! Deze stijlvolle relaxstoel is uitgevoerd met een verstelbare hoofdsteun voor optimale ondersteuning. Marc wordt gedragen door een draaivoet en is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Om het comfort te vergroten is Marc uit te breiden met een poef die ervoor zorgt dat je niet meer uit de stoel wilt komen! Met deze keuzes uit verschillende mogelijkheden, is Marc geheel naar eigen wens samen te stellen. 

Shop draaifauteuil Marc uit de Eijerkamp Collectie online of bezoek onze woonwinkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1617894
Breedte 83 cm
Hoogte 105 cm
Diepte 65 cm
Materiaal Stof
Kleur Bruin
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Bekijk meer