Skip to content
Bert Plantagie Evi Eettafel
Bert Plantagie Evi Eettafel
Vanaf 2071.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Evi Eettafel
1/5
Item 1 of 5

Bert Plantagie Evi Eettafel

Vanaf 2071.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Evi Eettafel

Ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp presenteren we de exclusieve eettafel Table Talk Evi uit de collectie van Bert Plantagie. Het design komt écht tot leven door het bijzonder luchtige tafelblad in combinatie met het speelse onderstel. Het bootvormige tafelblad is vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout in de nieuwste kleur Moro. Het blad is afgewerkt met een watergedragen beits, dit is niet alleen erg duurzaam maar zorgt er ook voor dat het hout wordt beschermd. 

Eettafel Evi uit de collectie van Bert Plantagie is nu exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar in een uitgebreid tafelconcept met keuze uit vijf verschillende bladvormen, vier materiaalsoorten en zeven verschillende tafelpoten. Vraag nu een offerte aan of ontdek alle mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. 

Prijs is als getoond met keuze uit diverse maten, 5 verschillende bladvormen in hout, dekton of keramiek blad, 7 tafelpoten en vele kleuropties.

Bert Plantagie Evi Eettafel
Bert Plantagie Evi Eettafel