Skip to content
Saunaco Nyro Eettafel
Saunaco Nyro Eettafel
Vergroten
  • Saunaco Nyro Eettafel
1/4
Item 1 of 4

Saunaco Nyro Eettafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Saunaco Nyro Eettafel

Eetkamertafel Nyro van Saunaco: een simplistische eettafel waarin strakke lijnen de boventoon voeren. De tafel is vervaardigd uit hoogwaardig, eerlijk eikenhout en uit te voeren in diverse kleur- en materiaalafwerkingen. Zo ontstaat een tafel die naadloos aansluit op de persoonlijke interieurwensen.

De Nyro eetkamertafels van Saunaco zijn uit te voeren in verscheidene afmetingen en te voorzien van een tweetal verschillende onderstellen. Optioneel is de tafel te voorzien van een uitschuifmechanisme om zo eenvoudig meer zitplaatsen te creëren.

Ontdek de mogelijkheden en hoogwaardige materialen van het Nyro programma van Saunaco in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1587530
Breedte 98 cm
Hoogte 77 cm
Lengte 200 cm
Vorm Rechthoekig
Materiaal Eikenhout
Materiaal tafelblad Eikenhout
Kleur Naturel
Kleur onderstel Zwart
Kleur tafelblad Naturel
Merk Saunaco
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer