Skip to content
Saunaco Cas Hangkast
Saunaco Cas Hangkast
Vergroten
  • Saunaco Cas Hangkast
1/2
Item 1 of 2

Saunaco Cas Hangkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Saunaco Cas Hangkast

Esthetisch en praktisch: hangkast Cas uit de collectie van Saunaco. Deze hangkast is vervaardigd uit duurzame hoogwaardige materialen die zorgen voor een heldere vormgeving. Deze kast is een ontwerp van Studio Segers, een creatief familiebedrijf dat haar werk laat kenmerken door simplistische lijnen, een tijdloze uitstraling en een multifunctioneel karakter. Deze hangkast is een ontwerp dat staat voor strakke geometrie in combinatie met een gedetailleerde afwerking.

Hangkast Cas is compleet naar eigen wens samen te stellen met diverse afmetingen, materialen en kleuren. Onze adviseurs helpen je hier graag bij! Maak dan een kastadvies afspraak. Op deze manier kun je moeiteloos een tv-meubel samenstellen die aansluit op jouw persoonlijke wensen. Ontdek de mogelijkheden en hoogwaardige materialen van hangkast Cas van Saunaco in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Saunaco Cas Hangkast
Saunaco Cas Hangkast