Skip to content
Artifort Beso Eettafel
Artifort Beso Eettafel
Vanaf 1948.-
Vergroten
  • Artifort Beso Eettafel
1/11
Item 1 of 11

Artifort Beso Eettafel

Vanaf 1948.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Artifort Beso Eettafel

Sculpturaal, architectonisch en elegant: ontmoet eettafel Beso van Artifort. Een ontwerp van Khodi Feiz voor het Dutch Design merk. Een combinatie van hoogwaardige materialen en een verfijnde constructie vormen de basis voor het ontwerp van deze moderne eetkamertafel. 

Dankzij de innovatieve constructie van eettafel Beso geniet iedereen van optimaal zitcomfort: de tafelpoten zijn zo onder het blad geplaatst dat deze naar binnen vallen, zo gaat kostbare beenruimte niet verloren en kan zelfs aan de kopse kant van de tafel worden plaatsgenomen zonder in te leveren op zitcomfort. 

Met een ruime keuze aan opties in tafelbladen en poedercoatkleuren is het ontwerp van de Artifort Beso eettafel volledig te personaliseren. De constructiebalk is zowel af te stemmen op de kleur van het tafelblad alsmede op de kleur van het onderstel. Zo bepaal jij welke rol dit element speelt in het karakter van de tafel. Beso is verkrijgbaar in een ronde en rechthoekige variant in diverse afmetingen. Ontdek eetkamertafel Beso van Artifort nu in onze woonwinkels, onze adviseurs vertellen je graag over de mogelijkheden. 

Artifort Beso Eettafel
Artifort Beso Eettafel