Skip to content
Castelijn Circlips Eettafel
Castelijn Circlips Eettafel
Van 2200.- Voor 1770.-
Vergroten
  • Castelijn Circlips Eettafel
1/5
Item 1 of 5

Castelijn Circlips Eettafel

Van 2200.- Voor 1770.-
Levertijd: 8-10 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Castelijn Circlips Eettafel

Eettafel Circlips uit de collectie van Castelijn: een bestaand ontwerp van toonaangevende designers Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer, nu in twee exclusieve kleuren verkrijgbaar ter ere van het 95-jarig bestaan van Eijerkamp.

De vormgeving van de tafel is gebaseerd op een combinatie van cirkels en ellipsen, die ervoor zorgen dat het aanzicht van de tafel vanuit elke hoek verschillend is. Het organisch vormgegeven tafelblad is vervaardigd uit berken multiplex waarvan de gefreesde randen in een mat witte olie zijn afgewerkt. Het tafelblad wordt gedragen door schuin geplaatste bolvormige poten. Kenmerkend hieraan is de massief eiken poot, in combinatie met de twee dunnere zwart afgewerkte poten, hierdoor krijgt de tafel een speels effect.

Niet alleen is tafel Circlips een ware eyecatcher, het is ook nog eens een duurzame keuze doordat de fabrikant STIP-gecertificeerd is, en het berkenhout dus gegarandeerd afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. 

Ontdek alle mogelijkheden voor deze exclusieve uitvoering van Circlips eettafel uit de collectie van Castelijn in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of vraag direct een offerte aan.

Prijs is als getoond in exclusieve jubileum uitvoering met keuze uit 2 kleuren HPL blad 215x124 cm.

Castelijn Circlips Eettafel
Castelijn Circlips Eettafel