Skip to content
Castelijn Disk Kast
Castelijn Disk Kast
Vanaf 5140.-
Vergroten
  • Castelijn Disk Kast
1/4
Item 1 of 4

Castelijn Disk Kast

Vanaf 5140.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Castelijn Disk Kast

De Disk wandkast is een ontwerp van Dutch designer Dick Spierenburg (1953) voor het Nederlandse design merk Castelijn, ontworpen in 1994.

Kast Disk van Castelijn wordt gekenmerkt door het krachtige herkenbare detail: de geanodiseerde aluminium diskgreep, hier wordt het lijnenspel van de kast doorbroken. De simplistische kasten collectie van Castelijn bestaat uit negen verschillende modellen: van lowboards tot dressoirs, in diverse hoogtes.

Componeer Disk van Castelijn met een uni- of effectlak, hoogglans lak of houtfineer (of een combinatie van deze materialen) in diverse kleuren en een interieur in uni- of effectlak. Plaats de kast  op de hogere Line pootjes of zwarte vloerdoppen, hierdoor  lijkt het meubel te zweven boven de vloer, of bevestig de kast aan de wand. Daarnaast zijn alle Disk kasten geschikt voor apparatuur door de mogelijkheden voor bekabeling. 

Ontdek alle mogelijkheden voor de Castelijn Disk kast in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

 
Castelijn Disk Kast
Castelijn Disk Kast
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen