Skip to content
Bert Plantagie Kiko Plus Fauteuil
Bert Plantagie Kiko Plus Fauteuil
Vanaf 655.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Kiko Plus Fauteuil
1/6
Item 1 of 6

Bert Plantagie Kiko Plus Fauteuil

Vanaf 655.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Kiko Plus Fauteuil

Kiko fauteuil van Nederlands designmerk bert plantagie: een bestaand design, nu ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp verkrijgbaar in een exclusieve vegan leer uitvoering. Het ontwerp van de fauteuil is een aantal jaren geleden ontstaan vanuit de behoefte aan een industriële, maar luchtige fauteuil. 

De combinatie van het ranke design met de slede draadframe onderstel die doorloopt in de rugleuning, zorgt ervoor dat de fauteuil een speelse maar toch ook stoere uitstraling krijgt. Niet alleen is fauteuil Kiko een elegante toevoeging, door het royaal beklede zitkussen en de rugleuning die zich naar het lichaam vormt, daarnaast voorziet de bank ook van optimaal zitcomfort. Deze exclusieve uitvoering is vervaardigd uit vegan Gaucho leer, dit is een 100% polyester stof maar voelt aan als fijn, zacht aniline leer.

Kiko fauteuil is nu exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar in zes kleuren Gaucho vegan leer. Daarnaast is deze design special ook verkrijgbaar in luxe jubileum stoffen Royal en Coco of als duo stoffering. Combineer de fauteuil met de andere meubelstukken uit de Kiko familie van bert plantagie, om zo een geheel te creëren. De Kiko fauteuil wordt gekenmerkt doordat deze eindeloos te combineren is in verschillende kleuren en onderstellen.

Shop fauteuil Kiko uit de collectie van Bert Plantagie nu online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.
Bert Plantagie Kiko Plus Fauteuil
Bert Plantagie Kiko Plus Fauteuil