Skip to content
Bert Plantagie Kiko Plus Eetkamerstoel
Bert Plantagie Kiko Plus Eetkamerstoel
Vergroten
  • Bert Plantagie Kiko Plus Eetkamerstoel
1/7
Item 1 of 7

Bert Plantagie Kiko Plus Eetkamerstoel

Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Kiko Plus Eetkamerstoel

Kiko eetkamerstoel van Nederlands designmerk bert plantagie: deze bekende veelzijdige eetkamerstoel is nu ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp  verkrijgbaar in een exclusieve vegan leer uitvoering. 

De stoel wordt gekenmerkt door het luchtige design en het industriële sledevoet frame, dat doorloopt in de achterzijde van de rugleuning. Daarnaast geniet je van heerlijk zitcomfort door de rijke bekleding op en zitkussen en de rugleuning die zich naar de rug vormt. Deze exclusieve uitvoering is vervaardigd uit vegan Gaucho leer, dit is een 100% polyester stof maar voelt aan als fijn, zacht aniline leer. 

Kiko eetkamerstoel is nu exclusief bij Eijerkamp verkrijgbaar in zes kleuren Gaucho vegan leer. Daarnaast is deze design special ook verkrijgbaar in luxe jubileumstoffen Royal en Coco of als duo stoffering. Combineer de eetkamerstoelen met de andere meubelstukken uit de Kiko familie van bert plantagie, om zo een geheel te creëren.

Vraag een offerte aan voor de eetkamerstoel Kiko uit de collectie van bert plantagie of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Bert Plantagie Kiko Plus Eetkamerstoel
Bert Plantagie Kiko Plus Eetkamerstoel