Skip to content
Bert Plantagie Draat Fauteuil
Bert Plantagie Draat Fauteuil
Vanaf 808.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Draat Fauteuil
1/3
Item 1 of 3

Bert Plantagie Draat Fauteuil

Vanaf 808.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Draat Fauteuil

Fauteuil Draat van de hand van Bert Plantagie is een welkome toevoeging aan iedere zithoek! De stoel heeft de naam te danken aan het frame waarin ‘draden’ terug te zien zijn. Om heerlijk te kunnen zitten is de stoel voorzien van een dik en zacht zitkussen dat is vastgeklikt om het frame. Draat is verkrijgbaar in talloze stof- en leersoorten en allerlei kleuren. Het is mogelijk het zitkussen in één materiaal te bekleden of om de voor en achterkant van elkaar te laten verschillen voor een speels effect. Daarnaast is ook het frame leverbaar in verschillende afwerkingen.

Ontdek de mogelijkheden van fauteuil Draat van Bert Plantagie online en in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1621386
Breedte 80 cm
Hoogte 86 cm
Materiaal Stof
Materiaal onderstel Metaal
Kleur Stone
Kleur onderstel Beige
Merk Bert Plantagie
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen