Skip to content
Bert Plantagie Seven Eettafel
Bert Plantagie Seven Eettafel
Vanaf 2340.-
Vergroten
  • Bert Plantagie Seven Eettafel
1/9
Item 1 of 9

Bert Plantagie Seven Eettafel

Vanaf 2340.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Bert Plantagie Seven Eettafel

De Seven van bert plantagie is een stabiele eettafel, een creatie van industrieel designer Edwin van Sommeren, een van de vaste ontwerpers van het oer-Hollands design merk.

Opvallend aan dit model is het onderstel dat voor een deel doorloopt in het tafelblad, in de vorm van een 7, waar ook de naam Seven vandaan komt. Daarnaast zorgt de combinatie van RVS met het houten massieve tafelblad voor een bijzonder contrast.

Keuze uit diverse opties
Het tafelblad van de Seven eetkamertafel is naar wens samenstellen door de keuze uit eiken-, cherry-, noten-, beuken- en essenhout én daarnaast ook leverbaar in HPL, in verschillende afwerkingen. Het onderstel is leverbaar in RVS en diverse bert plantagie lakkleuren. Eettafel Seven is verkrijgbaar in de volgende afmetingen: lengtematen van 140 tot en met 160 cm en breedtematen 100, 110, 120, 140 cm en smaller dan 100 cm. Daarnaast kunt u kiezen uit tussenliggende lengtematen en voor afwijkende hoogtes.

Bezoek onze bert plantagie brandstore in Zutphen en laat u deskundig adviseren over de bert plantagie Seven eettafel.

Bert Plantagie Seven Eettafel
Bert Plantagie Seven Eettafel