Skip to content
Odesi Belly Eettafel
Odesi Belly Eettafel
Van 4699.- Voor 3999.-
Vergroten
  • Odesi Belly Eettafel
1/4
Item 1 of 4

Odesi Belly Eettafel

Van 4699.- Voor 3999.-
Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Odesi Belly Eettafel

Maak kennis met deze exclusieve variant van de Belly Organic eettafel uit de collectie van Odesi. Een bekend ontwerp van Kees Marcelis, maar heeft nu een nieuw, organisch gevormd tafelblad speciaal ter ere van het 95-jarig jubileum van Eijerkamp. 

Het opvallende tafelblad van de Belly eettafel is uitgevoerd in de elegante kleur Beige Fenix, hierdoor krijgt het blad een vleugje verfijning en een eigentijds geheel. Het onderhoudsarme materiaal Fenix is ontwikkeld volgens de nieuwste nanotechnologie en heeft een verharde toplaag.Het oppervlak voelt zacht aan en laat geen vingerafdrukken achter op het tafelblad.  De onderkant van het tafelblad kent een bijzonder sculptuur van lagen waardoor de bijzondere vormgeving van de Belly wordt geaccentueerd. Tevens is de toplaag antistatisch waardoor stof zich nauwelijks hecht aan de tafel. Kleine krassen kunnen eenvoudig worden hersteld door middel van warmte en met de bijgeleverde melamine spons. Het tafelblad wordt gedragen op een metalen driepoot en zorgt er door zijn vormgeving en positionering voor dat er voor iedereen aan tafel voldoende beenruimte is. 

Exclusief verkrijgbaar bij onze Eijerkamp woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor eettafel Belly van Odesi of bezoek onze woonwinkels. 

 
Odesi Belly Eettafel
Odesi Belly Eettafel