Skip to content
Odesi Belly Rond II Eettafel
Odesi Belly Rond II Eettafel
Van 2090.- Voor 1499.-
Vergroten
  • Odesi Belly Rond II Eettafel
1/11
Item 1 of 11

Odesi Belly Rond II Eettafel

Van 2090.- Voor 1499.-
Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis

Eijerkamp vertelt over Odesi Belly Rond II Eettafel

Eettafel Belly van Odesi, ontworpen door Kees Marcelis, is een bijzonder design item voor in het interieur. De onderkant van het tafelblad kent een bijzondere sculptuur van lagen waardoor de bijzondere vormgeving van de Belly wordt geaccentueerd. De tafel is vervaardigd uit hoogwaardige, duurzame materialen. De metalen driepoot onder de tafel is uitgevoerd in dezelfde kleur als de onderzijde van het tafelblad en zorgt er door zijn vormgeving en positionering voor dat er voor iedereen aan tafel voldoende beenruimte is.

Getoonde uitvoering van de Belly is uitgevoerd met een blad van Fenix in de kleur Verde Comodoro, exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp! Het onderhoudsarme materiaal Fenix is ontwikkeld volgens de nieuwste nanotechnologie en heeft een verharde toplaag. Het oppervlak voelt zacht aan en laat geen vingerafdrukken achter op het tafelblad. Tevens is de toplaag antistatisch waardoor stof zich nauwelijks hecht aan de tafel. Kleine krassen in het Fenix tafelblad kunnen makkelijk worden hersteld door middel van warmte en met de bijgeleverde melamine spons.

Eettafel Belly van Odesi is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleursamenstellingen. Deze uitvoering in Verde Comodoro heeft een diameter van 130 centimeter en is exclusief verkrijgbaar bij Eijerkamp.

Odesi Belly Rond II Eettafel
Odesi Belly Rond II Eettafel