Skip to content

Odesi bij eijerkamp

Ontdek de complete Odesi collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Odesi eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Odesi

Tijdloos design van Nederlandse bodem: de collectie van Odesi. Ontworpen met oog voor detail en liefde voor ambacht door bekend en opkomend designtalent en vervaardigd uit hoogwaardige en eerlijke materialen. Benieuwd naar de collectie? Ontdek de meubels van Odesi nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Odesi tafels, salontafels en meer met ieder een uniek verhaal

Het merk werkt enkel samen met talentvolle Nederlandse ontwerpers, waaronder Basten Leijh en Erik Remmers, met ieder een eigen unieke persoonlijkheid. Deze is terug te zien in de producten van Odesi, waardoor ieder meubel een eigen expressie heeft en alle meubels zijn ontworpen met passie en liefde voor het vak. Vervaardigd uit eerlijke materialen, geïnspireerd door actuele invloeden maar niet trendgevoelig. Hierdoor maakt Odesi het bekende spannend en geeft elk ontwerp een avontuurlijke inslag.

Design meubels van Odesi in talloze uitvoeringen

Dankzij de ruime keuze uit hoogwaardige materialen als fenix, hout en leer en diverse vormen en afmetingen, past de collectie van Odesi in ieder interieur en componeer je diverse meubels volledig naar eigen woonwensen. Combineer een eettafel en salontafel in hetzelfde materiaal voor een samenhangend geheel of toon woonlef door een speelse uitstraling te creëren met een combinatie van verschillende materialen. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft!

Shop Odesi bij Eijerkamp

Ontdek de natuurlijke collectie van Odesi online Eijerkamp.nl of bekijk hem live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je met een persoonlijk advies graag bij het samenstellen van de meubels van Odesi in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek de design collectie van Odesi nu bij Eijerkamp!

Lees meer