Skip to content

PUUUR Interiors bij eijerkamp

Ontdek de complete PUUUR Interiors collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

PUUUR merk
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Stijlvol maatwerk PUUUR interiors

Ontdek de stijlvolle collectie van PUUUR interiors nu bij Eijerkamp. Met talloze maatwerkmogelijkheden, volgens ambachtelijk vakmanschap vervaardigd in Nederland.

adres & openingstijden
PUUUR interiors bij Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

PUUUR Interiors

Maatwerk meubels van eigen bodem: de collectie van het Nederlandse merk PUUUR Interiors. Met als visie statement meubels te creëren vanuit een exclusieve, handgemaakte beleving waarin Nederlands vakmanschap en design samenkomen, biedt PUUUR Interiors een uitgebreide collectie maatwerk meubels voor ieder interieur. Benieuwd naar de collectie? Shop een selectie online of bekijk alle mogelijkheden in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Totaalinterieur met PUUUR Interiors

Van (hoek)bank tot eettafel en van salontafel tot kast: de uitgebreide collectie van PUUUR Interiors biedt de mogelijkheid een compleet interieur te creëren dat volledig is afgestemd op jouw woonwensen en interieur. Geef je zithoek bijvoorbeeld een stijlvolle upgrade met een PUUUR Interiors salontafel, zoals één van de unieke modellen die zijn opgebouwd uit twee etages die lijken te zweven. Of ga voor een maatwerk eettafel van levendig eikenhout met een contrasterend onderstel van donker afgewerkt staal. De collectie van PUUUR past in iedere woonstijl en ieder interieur!

Van meubelspuiterij tot toonaangevend maatwerk

PUUUR Interiors werd in 2015 door twee vrienden opgericht als meubelspuiterij. Dit groeide al snel uit tot succesvol bedrijf. In 2018 was het merk ontwikkeld tot een hoogwaardige meubelmakerij en sinds enkele jaren levert het bedrijf complete collecties door het hele land. Alle meubels worden in eigen spuiterij afgewerkt met twee hoogwaardige componenten lak. Hierdoor vind je ambacht en passie terug in de meubels en is een uitmuntende kwaliteit gegarandeerd!

PUUUR Interiors bij Eijerkamp

Laat je inspireren door de unieke (maatwerk) design meubels van PUUUR Interiors op Eijerkamp.nl of bekijk de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je tijdens een persoonlijk advies graag bij samenstellen van je favoriete meubels van PUUUR Interiors in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen!

Lees meer