Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Keijser & Co Linksdraaiend Opbergkast
Keijser & Co Linksdraaiend Opbergkast
Vergroten
  • Keijser & Co Linksdraaiend Opbergkast
1/2
Item 1 of 2

Keijser & Co Linksdraaiend Opbergkast

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Keijser & Co Linksdraaiend Opbergkast

De hoge smalle kast uit de luxe collectie van Keijser & Co is uitgevoerd met een linksdraaiende deur en 1 lade. Het eikenhouten materiaal in de kleur zwart kent een afwerking met een licht grijze was wat het meubel karakter meegeeft. In meerdere variaties verkrijgbaar, keuze uit diverse kleuren, afmetingen, deuren en laden. Vraag naar de voorwaarden!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1472662
Breedte 70 cm
Hoogte 230 cm
Diepte 40 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur zwart
Merk Keijser & Co
Woonstijl  Klassiek
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen Vergelijkbare artikelen