Skip to content
Muundo Zuri Salontafel
Muundo Zuri Salontafel
Vergroten
  • Muundo Zuri Salontafel
1/4
Item 1 of 4

Muundo Zuri Salontafel

Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Muundo Zuri Salontafel

De salontafel Zuri van Muundo is een opvallende toevoeging aan elke zithoek, gekenmerkt door zijn natuurlijke uitstraling. Het tafelblad, gemaakt van hoogwaardig mortex, garandeert niet alleen duurzaamheid en een lange levensduur, maar voegt tevens een uniek en eigentijds element toe aan je interieur.

Om ervoor te zorgen dat jouw salontafel in optimale conditie blijft, raden we het gebruik van een onderhoudsspray aan. Deze spray legt een extra beschermende laag op het tafelblad. Het wordt aanbevolen om dit gedurende de eerste maand na aanschaf van de tafel wekelijks toe te passen. Daarna kun je dit maandelijks herhalen om de beschermende laag te behouden.

De Zuri salontafel kan volledig naar jouw wensen worden samengesteld, dankzij de diverse kleuren en formaten. Bovendien is de Zuri ook beschikbaar als een outdoor tafel. Ontdek en bestel de Zuri salontafel direct online of breng een bezoek aan onze woonwinkels om alle mogelijkheden te verkennen!

Meer uit de Zuri serie Bekijk ook
Meer uit de Zuri serie Bekijk ook