Skip to content
Muundo Zuri Eettafel
Muundo Zuri Eettafel
Vergroten
  • Muundo Zuri Eettafel
1/4
Item 1 of 4

Muundo Zuri Eettafel

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Muundo Zuri Eettafel

Eettafel Zuri uit de collectie van Muundo, is een opvallende verschijning in elke eetruimte dankzij zijn natuurlijke uitstraling. Het tafelblad, vervaardigd uit mortex, verzekert niet alleen duurzaamheid en een lange levensduur, maar voegt tevens een uniek en eigentijds element toe aan je interieur.

Om ervoor te zorgen dat je tafel goed beschermd blijft, adviseren we het gebruik van een onderhoudsspray. Deze spray legt een extra beschermende laag op het tafelblad. Het is aan te raden om dit in de eerste maand na aanschaf van de tafel wekelijks toe te passen. Vervolgens kun je dit maandelijks herhalen om de beschermende laag te onderhouden.

Eettafel Zuri kan volledig naar wens worden samengesteld dankzij de verschillende kleuren en formaten. Tevens is Zuri ook verkrijgbaar als outdoor tafel. Shop eettafel Zuri uit de collectie van Muundo direct online of kom langs in onze woonwinkels en ontdek alle mogelijkheden!

Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Dit vind je ook leuk Vergelijkbare artikelen
Meer uit de Zuri serie Bekijk ook
Meer uit de Zuri serie Bekijk ook