Skip to content
Passe Partout Zola Hoekbank
Passe Partout Zola Hoekbank
Vanaf 4446.-
Vergroten
  • Passe Partout Zola Hoekbank
1/12
Item 1 of 12

Passe Partout Zola Hoekbank

Vanaf 4446.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Zola Hoekbank

Componeer een luxueus zitlandschap met bank Zola uit de collectie van Passe Partout. Deze in basis kubistisch vormgegeven modulaire bank heeft ondanks zijn strakke lijnen een uitnodigend en toegankelijk karakter dankzij de losse rugkussens. Hoewel massief vormgegeven, oogt Zola luchtig door het nauwelijks zichtbare onderstel. Deze wekt de illusie dat Zola zweeft in de ruimte.

Voor uitmuntend zitcomfort is de zitting van bank Zola voorzien van een kern van donsveren, schuimstaafjes en vezelbolletjes. In combinatie met de gecompartimenteerde rugkussens met eveneens schuimstaafjes en donsveren geniet je ieder moment van de dag van een comfortabel zithouding die ondersteunt en omarmd. 

Dankzij de vele verschillende elementen is bank Zola van Passe Partout volledig naar wens samen te stellen. Van compacte driezitsbank tot royaal zitlandschap: combineer naar hartenlust voor een compositie die past bij jou. Ook het design van de bank is naar eigen hand te zetten. Met de keuze uit stofsoorten in een breed scala van kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Vanaf prijs is gebaseerd op 1,5-zits met arm + 1,5-zits zonder arm + longchair met arm.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bank Zola van Passe Partout, wij adviseren je graag over de talloze mogelijkheden.

Passe Partout Zola Hoekbank
Passe Partout Zola Hoekbank