Skip to content
Passe Partout Zico Hoekbank
Passe Partout Zico Hoekbank
Vanaf 3699.-
Vergroten
  • Passe Partout Zico Hoekbank
1/16
Item 1 of 16

Passe Partout Zico Hoekbank

Vanaf 3699.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Passe Partout Zico Hoekbank

Componeer een verfijnd zitlandschap met de modulaire elementen van bank Zico van Passe Partout. Door zijn hoge, luchtige onderstel en strakke belijning oogt deze bank ondanks zijn royale karakter, elegant en compact. De losse rugkussens in de strakke basis maken Zico uitnodigend én comfortabel. 

Voor uitmuntend zitcomfort is de zitting van bank Zico voorzien van HR schuim in combinatie met een gecompartimenteerd kussen bestaande uit donsveren, vezelbolletjes en schuimstaafjes. Optioneel is de zitbank ook te voorzien van ‘Memory Comfort’ voor nog meer zitcomfort.

Met de keuze uit een breed scala van elementen, is Zico volledig naar eigen hand te zetten. Van compacte tweezitsbank tot een ruimtevullend zitlandschap: de mogelijkheden zijn eindeloos. De collectie elementen bevat tevens een salontafel en sidetable voor het samenstellen een speelse én functionele compositie. Maak een keuze uit een breed assortiment rijke stofferingen voor een persoonlijke touch en kies uit een van de twee verschillende onderstellen om de uitstraling te creëren die je zoekt. Vanaf prijs is gebaseerd op een 2-zitsbank + bob met arm.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bank Zico van Passe Partout, wij adviseren je graag over de talloze mogelijkheden.

Passe Partout Zico Hoekbank
Passe Partout Zico Hoekbank