Skip to content
Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc Soundbar
Vergroten
  • Sonos Arc Soundbar
1/9
Item 1 of 9

Sonos Arc Soundbar

Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis

Eijerkamp vertelt over Sonos Arc Soundbar

Laat al je entertainment tot leven komen met de Arc soundbar van Sonos. Een adembenemend realistisch geluid, 3D-beleving van Dolby Atmos en een stijlvol design, de Arc heeft het allemaal. Plaats jezelf midden in shows, films, series en games met kristalheldere dialogen en twee hoogte kanalen die een indrukwekkend gevoel van ruimtelijkheid creëren. Als de tv is uitgeschakeld, kan je ook jouw favoriete muziek streamen. 

De speaker kan worden bedient met de huidige afstandsbediening van je tv, de Sonos-app, Apple AirPlay en je eigen stem. De Trueplay™-software stemt het geluid af op de akoestiek van de kamer bij gebruik van een iOS-apparaat. Daarnaast kunnen verschillende instellingen worden aangepast, denk aan de bass, treble en loudness. De spraak versterker bedrukt de frequenties van. De Arc heeft een touchbediening waarop je kan tikken om iets af te spelen, te pauzeren, het volume aan te passen en de microfoons uit te schakelen. Swipe om nummers over te slaan of om naar het vorige nummer te gaan. 

De Arc werkt geheel op wifi, daardoor kan hij worden verbonden met alle andere speakers en subwoofers. Voor de volledige home cinema beleving kan de Arc worden gecombineerd een set achterspeakers en een subwoofer. De HDMI-kabel en optische audio-adapter zorgen ervoor dat de tv makkelijk kan worden aangesloten. 

Shop Sonos Arc online of in onze woonwinkel in Zutphen! 

Sonos Arc Soundbar
Sonos Arc Soundbar
Meer uit de Arc serie Bekijk ook Meer uit deze serie