Skip to content
Sonos Five Speaker
Sonos Five Speaker
Vergroten
  • Sonos Five Speaker
1/7
Item 1 of 7

Sonos Five Speaker

Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis

Eijerkamp vertelt over Sonos Five Speaker

Sonos Five Speaker tilt geluidsbeleving naar een hoger niveau. Met de smaakvolle speaker stream je jouw favoriete muziek, radio, luisterboeken en nog veel meer. 

De speaker kan bediend worden met de Sonos-app en Apple AirPlay 2. Five heeft verschillende functies. Liggend scheidt de Five automatisch het linker- en rechterkanaal voor indrukwekkend stereogeluid. Als de speaker rechtop staat, verandert hij in een mono speaker voor gedetailleerde steroseperatie en een nog breder geluidsveld. De Trueplay™-software stemt het geluid af op de akoestiek van de kamer bij gebruik van een iOS-apparaat. 

De 3,5 mm-lijningang biedt de mogelijkheid om een platenspeler, cd-speler of ander audioapparaat aan te sluiten. Verschillende instellingen kunnen worden aangepast, denk aan de bass, treble en loudness. 

Five kan worden verbonden met alle andere speakers, soundbars en subwoofers uit de collectie van Sonos. Zo geniet je overal in huis van het prachtig geluid en de beleving die het met zich meebrengt. De Sonos One SL speaker werkt geheel via wifi. 

Shop Sonos Five online of in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal! 

Sonos Five Speaker
Sonos Five Speaker
Meer uit de Five serie Bekijk ook
Meer uit de Five serie Bekijk ook