Skip to content
Vergroten
  • String Museum Bijzettafel
1/4
Item 1 of 4

String Museum Bijzettafel

Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over String Museum Bijzettafel

Bijzettafel Museum uit de collectie van String is een ontwerp van TAF Architects. Dit opvallende design bevat veel eenheid doordat de vorm van het blad terugkomt in de voet. Dankzij de optie om het tafeltje te verstellen van 32 tot 73 cm, is Museum bijzonder functioneel. Gebruik hem als sokkel voor een gave plant, bijzetter of zelfs als nachtkastje. 

Museum is vervaardigd uit aluminium met poedercoating en bevat een stalen voet. Naast de getoonde variant is het tafeltje in diverse andere kleuren verkrijgbaar. De bijzettafel kan een gewicht tot 10 kilo dragen wanneer deze evenredig verdeeld is over de plank. Shop bijzettafel Museum van String nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1631388
Breedte 24 cm
Hoogte 76 cm
Diepte 30 cm
Materiaal Aluminium, Staal
Kleur White
Merk String
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.