Skip to content
Studio MIK Estelle Hoekbank
Studio MIK Estelle Hoekbank
Vanaf 3228.-
Vergroten
  • Studio MIK Estelle Hoekbank
1/7
Item 1 of 7

Studio MIK Estelle Hoekbank

Vanaf 3228.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Studio MIK Estelle Hoekbank

Strakke lijnen en organische vormen zijn in perfecte harmonie in het ontwerp van bank Estelle van Studio MIK. Deze moderne bank wordt gekenmerkt door zijn eigentijdse strakke uitstraling en verzachtende ronde afwerking. Het hoge, zwart metalen onderstel onder de zitbank versterkt het moderne uiterlijk én geeft het ontwerp een luchtig karakter.

Niet alleen esthetisch gezien is Estelle een aanwinst voor het interieur, het uitmuntende zitcomfort dat deze bank te bieden heeft is eveneens een waardevolle toevoeging. De stevige zitting en vaste rugleuning van de bank zijn voorzien van een koudschuim vulling en afgewerkt met een dacron toplaag: een hoogwaardige combinatie materialen voor optimaal comfort.

Naast getoonde uitvoering is het ontwerp van de Estelle (hoek)bank volledig naar eigen inzicht samen te stellen. Met de keuze uit diverse elementen is dit modulaire ontwerp eenvoudig op de woonruimte aan te passen. Geef de Estelle bank de uitstraling die je zoekt met de keuze uit diverse materialen in verschillende kleuren.

Bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal en laat je verrassen door de veelzijdigheid van bank Estelle van Studio MIK. Onze adviseurs helpen je graag bij het maken van een keuze!

 
Studio MIK Estelle Hoekbank
Studio MIK Estelle Hoekbank
Meer van dit merk Studio MIK
Meer van dit merk Studio MIK
Bekijk alles van Studio MIK