Skip to content

Tempur Original Hoofdkussen

Afmetingen & details
Artikelnummer 1270434
Materiaal Traagschuim
Comfort Zacht
Type slaper Rug
Merk Tempur

Eijerkamp vertelt over Tempur Original Hoofdkussen

Tempur Original hoofdkussen zorgt voor minder drukpunten en minder ongemak voor uw hoofd, nek en schouders. Hierdoor ontstaat een uitstekende ondersteuning en verlichting aan de nek- en schouderspieren. Het ergonomische kussen is ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten en daardoor perfect voor diegene met behoefte aan een therapeutisch beter slaaphouding. De vormgeving van hoofdkussen Original zorgt namelijk voor de juiste ondersteuning van uw hoofd, nek en schouders, waardoor die op één lijn komen te liggen met uw ruggengraat.

Eigenschappen Tempur Original hoofdkussen
- 2 cm zachte toplaag.
- Een velours hoes.
- Behandeld tegen huisstofmijt en hypoallergeen.
- Leverbaar in diverse afmetingen.
- Afneembare en wasbare hoes (tot 60°C).
- 3 jaar garantie.

Heeft u brede schouders, dan raden wij u aan te kiezen voor een hoger kussen. Slaapt u op een zacht matras? Dan is een lager kussen voor u het meest geschikt.

Benieuwd wat het Tempur Original hoofdkussen voor uw nachtrust kan betekenen? Kom proef liggen in onze Tempur Studio en laat u adviseren door onze experts.

    Item 1 of 0
    Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

    Persoonlijk Interieuradvies

    Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

    Eijerkamp Garantie & Service

    Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

    Extra snel via PostNL

    Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €9.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

    De woonwinkel gezien op tv!

    Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

    Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
    winkel special season
    • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
    Item 1 of 4