Skip to content
Trendhopper Lavik Relaxfauteuil
Trendhopper Lavik Relaxfauteuil
Vanaf 779.-
Vergroten
  • Trendhopper Lavik Relaxfauteuil
1/16
Item 1 of 16

Trendhopper Lavik Relaxfauteuil

Vanaf 779.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Persoonlijk interieuradvies Eijerkamp

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

Adres & openingstijden

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Lavik Relaxfauteuil

Ga lekker zitten in relaxfauteuil Lavik van Trendhopper! Deze fauteuil is voorzien van een manuele relaxfunctie. Hierdoor is het mogelijk om de stoel in ‘hart-balans’ te brengen: in deze stand liggen voeten en hart in een horizontale lijn zodat optimale ontspanning wordt ervaren. Getoond model heeft een stoffen bekleding in een groene kleur en staat op een zwarte voet. Er is een Lavik fauteuil in maat S, M en L en met enkel of dubbel stiksel in de rugleuning. Lavik is tevens te verkrijgen in diverse stof- en leersoorten en met verschillende poten en tegen een meerprijs ook te verkrijgen met een elektrisch verstelbare functie. 

Kom proefzitten op Trendhopper relaxfauteuil Lavik in onze woonwinkels of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1599857
Breedte 6 cm
Hoogte 14.5 cm
Diepte 13,3 cm
Materiaal Stof
Kleur Moss
Merk Trendhopper
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer