Skip to content
Trendhopper Vik U-bank
Trendhopper Vik U-bank
Van 2777.- Voor 1999.-
Vergroten
  • Trendhopper Vik U-bank
1/4
Item 1 of 4

Trendhopper Vik U-bank

Van 2777.- Voor 1999.-
Levertijd: meer dan 12 weken
Meer mogelijkheden
Het getoonde meubel is online te bestellen. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Eijerkamp vertelt over Trendhopper Vik U-bank

Maak kennis met bank Vik uit de collectie van Trendhopper: een favoriet van Eijerkamp dat nu schittert in een nieuwe opstelling en in de exclusieve Society Retro stof. De bank is nu speciaal voor het 95-jarig jubileum door Lotte Eijerkamp samengesteld in een nieuwe opstelling en trendy stof. Uniek en modern, deze u-bank vind je nergens anders dan bij Eijerkamp.

Door de vernieuwde opstelling ontstaat een eigentijdse uitstraling. Door de exclusieve Society Retro stof in combinatie met het minimalistische onderstel krijgt de bank een geheel eigen draai. Niet alleen is bank Vik een fijne blikvanger, daarnaast kun je ook urenlang relaxen met genoeg ruimte voor iedereen.

Vik u-bank uit de collectie van Trendhopper is nu verkrijgbaar in deze vernieuwde variant. Vraag vrijblijvend een offerte aan of laat je adviseren in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal over deze unieke bank.

Prijs is als getoond in exclusieve jubileum stof Society Retro in diverse kleuren.

Trendhopper Vik U-bank
Trendhopper Vik U-bank