Skip to content
gratis verzending vanaf € 500

Wonderland bij eijerkamp

Wonderland Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Wonderland

Wonderland bedden, boxsprings en matrassen zijn al sinds 1969 geïnspireerd op het Scandinavisch design. Geniet van optimaal slaapcomfort met de matrassen die zich aanpassen aan uw lichaam en houding. 100% functionaliteit, toonaangevend en op maat gemaakt. Kom proef liggen bij Eijerkamp Zutphen en vind uw perfecte Wonderland model.

Wonderland bedden, boxsprings en matrassen

Een eigen stukje wonderland

Wonderland produceert sinds 1969 een van de meest toonaangevende Scandinavische bedden, boxsprings en matrassen. Geïnspireerd op de spectaculaire fjorden en bergen van de Scandinavische westkust. De kwalitatief hoogwaardige Wonderland boxsprings bieden u perfect comfort. Sinds kort prijken de op maat af te stemmen Wonderland bedden ook bij Eijerkamp in Zutphen. (Niet verkrijgbaar in Veenendaal.) Design en kwaliteit tot in de details, met een grote variëteit aan kleuren, te combineren in elke slaapkamer.

De toverformule: Weldadig ligcomfort en slaapcomfort

Een Wonderland bed past zich aan uw lichaam aan. In de heupzone regelt u hoe diep uw heup ten opzichte van uw schouder moet zakken. Aangezien de meeste mensen het liefst op hun zij slapen, hebben alle bedden een speciale schouderzone. Die zorgt ervoor dat de schouder comfortabel in de matras zakt. De rug komt daarmee in een rechte lighouding, zodat uw spieren ontspannen. Mocht u tijdens de slaap de kant van het bed naderen, dan krijgt u dankzij het gepatenteerde kantstabiliteit niet het gevoel dat u uit bed valt.

Pure Scandinavische kwaliteit

Wonderland staat voor goed, degelijk en betrouwbaar. 100% Praktische functionaliteit, met 20 jaar garantie op de frames en veren. Alle materialen zijn gecertificeerd aan de hand van de Europese Oko-TEX milieucertificering. Dit garandeert dat de materialen geen schade aan uw gezondheid kunnen toebrengen. De stoffen van een Wonderland bed zijn afneembaar en op 60°C te wassen. Tot slot verlengen de omkeerbare matrassen de levensduur en garanderen dat de stevigheid jaar na jaar gehandhaafd blijft.

Bedden- en boxspringfabrikant Wonderland

- Volledig wasbare hoezen: de hoezen van de gehele boxspring kunt u volledig op 60°C wassen. Dus ook de box zelf, het hoofdbord en de matrassen.
- Individueel instelbare hardheid: u kunt de hardheid voor de schouder- en heupzone in de boxspring zelf instellen. Zo bereikt u optimaal ligcomfort.
- Kantstabiliteit: de matrassen zijn zo samengesteld dat de zijkanten geen kuilvorming vertonen. Ook niet indien u hier regelmatig op zit, bijvoorbeeld bij het aantrekken van uw schoenen.
- Snelle levertijd van maximaal 4 weken: de wonderland boxspring kunt u naar eigen wensen samenstellen. De boxspring wordt met maximaal 4 weken geleverd. Uitgezonderd periode van fabrieksvakantie.

Lees meer